Militaire- en wapenkoffers

Militaire- en wapenkoffers
Bij het opbergen of vervoeren van jouw wapen(s) staat veiligheid voorop. Voor jezelf, voor een ander én natuurlijk voor je wapen. Het is dan ook logisch dat jij kiest voor een wapenkoffer van hoge, professionele kwaliteit. Zo bescherm je jouw wapen tegen onder andere stoten, schokken en vocht. Dankzij de ijzersterke vergrendeling ben jij de enige die jouw koffer open krijgt. Wel zo veilig en verantwoord. Lees meer

Berg jouw geweer veilig op in een wapenkoffer

Het is niet alleen de meest verantwoorde keuze om jouw wapen op te bergen en te vervoeren in een wapenkoffer. Het is ook wettelijk verplicht om jouw wapen zo te verpakken dat deze niet als zodanig herkenbaar is. Een geweerkoffer biedt dan ook de ideale uitkomst. Bij koffersenkisten.nl hebben we deze voor je. In verschillende soorten en maten. Er is er dus altijd één die aan jouw eisen voldoet. Waar je ze aan herkent?

• Al onze wapenkoffers zijn ontworpen volgens militaire norm.
• Weerstaan de veeleisende omstandigheden tijdens transport.
• Jouw wapen is beschermd tegen vocht, stoten, stof, UV, corrosie en meer.
• Comfortabele trek- en handgrepen die je niet zomaar los laat.
• Voorzien van ingegoten scharnieren, hangslot lussen en release hendels.

Wapenkoffers met een interieur op maat

Een aantal van onze geweerkoffer modellen beschikt standaard over een foam interieur. Soms zelfs verkrijgbaar in verschillende kleuren. Denk hierbij aan legergroen, geelbruin of zwart. Zit het foam interieur er niet bij? Dan kun je via CaseCreator (onderdeel van ons moederbedrijf Faes) zelf een interieur op maat laten maken. Zo ben je ervan verzekerd dat het schuim niet alleen past, maar ook dat jouw wapen en de bijbehorende accessoires - zelfs tijdens intensief transport - niet bewegen of beschadigen. Zo ga jij onbezorgd de weg op of de lucht in.  

Online geweerkoffer kopen

In onze webshop is het een fluitje van een cent om een bestelling te plaatsen. Twijfel je nog over welk koffer het beste bij jouw wensen en eisen past? Maak dan gebruik van onze configurator. Voer de gewenste afmetingen in, selecteer het product waar je interesse in hebt (in dit geval “wapenkoffer”) en het ideale exemplaar komt naar boven. Fijn extraatje? Wij verzenden jouw bestelling gratis naar ieder adres binnen de Benelux. Zo ben jij snel, voordelig en eenvoudig geholpen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.