Statiefkoffers

Statiefkoffers
Ben jij op zoek naar een manier om jouw professionele statieven, lichtstandaards of andere apparatuur veilig op te bergen en te vervoeren? Zoek dan niet verder. Een statief koffer biedt de juiste bescherming. En het uitkiezen is makkelijker dan je misschien zou denken. Je kiest het formaat aan de hand van jouw in elkaar geklapte statief. Lees meer

De voordelen van een statief koffer

Zie je het voor je? Je bent op locatie aangekomen. Tijd om je spullen uit te laten en klaar te maken voor gebruik. Eén (of zelfs twee) cameratassen, een aantal flitsers en nog een lichtbox komen tevoorschijn. En dan moet je ook dat statief nog ergens kwijt. Een statief koffer biedt de oplossing. Je houdt de statieven bij elkaar en beschermt ze tegelijkertijd tegen krassen en stoten. Onze koffers zijn rotatiegegoten van zwaar lineair lage dichtheids polyethyleen. Met andere woorden: ze zijn ontzettend sterk en gaan lang mee. Daarnaast zit er schuim in de koffer zelf én in de deksel. De ergonomisch ingegoten draaghandgrepen, trekhandgrepen en stille wielen zorgen voor een praktische en comfortabele ervaring.

Levenslange garantie op een statief koffer van SKB

Al onze statief koffers zijn van het Amerikaanse merk SKB. Dit merk staat bekend om hun sterke en duurzame behuizingen. Dat betekent dat jij jouw statief en eventuele accessoires uitstekende bescherming biedt tijdens transport en opslag. SKB is zelfs zo overtuigd van hun eigen producten dat zij een levenslange garantie bieden op al hun koffers en kisten. Functioneert jouw statief koffer niet meer naar behoren? Bijvoorbeeld omdat de wielen, sloten of handgrepen kapot zijn? Dan wordt deze gratis vervangen of gerepareerd. Ideaal, zo kun jij snel weer aan het werk.

Een camera tas voor jouw statief kopen

Je kunt bij Koffersenkisten.nl terecht voor camera tassen en statief koffers in allerlei soorten en maten. Het juiste formaat vinden is makkelijker dan je denkt. Hiervoor maak je gebruik van onze koffer configurator. Je voert de door jou gewenste maten in, selecteert ‘statief koffer’ en het best passende exemplaar wordt getoond.

Uiteraard wordt jouw bestelling binnen de Benelux gratis verzonden. Daar kun je op vertrouwen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.