SKB koffers

SKB Koffer

Reis je vaak met kwetsbare spullen? Kies dan voor een koffer van SKB. Deze robuuste koffers bieden maximale bescherming tegen allerlei risico’s. De inhoud van jouw koffer is altijd veilig. Ook wanneer ze onderweg of tijdens opslag te maken krijgen met schokken, stoten, water of stof. Het Amerikaanse merk SKB is zelfs zo overtuigd van de kwaliteiten van hun koffers dat ze levenslange garantie bieden op al hun producten. Wat wil je nog meer? 

Bij de webshop van Koffersenkisten.nl kun je eenvoudig deze koffers en kisten bestellen. We bieden je daarnaast de volgende voordelen:

SKB koffers, voor het echte werk

SKB Koffer waterdicht

Jij hebt behoefte aan een grote mate van bescherming. Bijvoorbeeld omdat je kwetsbare of kostbare apparatuur, gereedschappen en andere spullen moet vervoeren. Het is belangrijk dat deze zonder schade op hun bestemming aankomen, zodat jij direct aan de slag kunt. Jouw volgende koffer moet dan ook niet alleen bestand zijn tegen schokken en stoten, maar ook tegen water, stof en uv-straling. Het liefst is zo’n koffer ook nog eens licht in gewicht en makkelijk in gebruik. 

Een koffer van SKB heeft het allemaal. Dit komt doordat SKB voor de koffers uit hun 3i series ijzersterk rotatiegegoten polypropyleen gebruikt. Dit materiaal weegt niet veel, maar beschermt jouw spullen extreem goed. Deze koffers zijn praktisch onverwoestbaar.

Het gebruiksgemak van een SKB koffer

Het bieden van de juiste bescherming is een belangrijke eigenschap van een koffer. Ook het gebruiksgemak is essentieel. Dat weet SKB als geen ander. Daarom zijn hun koffers niet alleen licht van gewicht, maar zijn ook de sluitingen geoptimaliseerd. Deze zijn voorzien van het handige trigger release systeem. De koffers zijn zonder enige moeite te openen, zelfs wanneer je handschoenen draagt. De grotere modellen beschikken over een trekhandgreep en wielen. Je trekt ze dus als een trolley achter je aan. En dat betekent: nooit meer last van je rug en knieën. 

Je kunt bij ons terecht voor meer dan 200 verschillende SKB 3i series koffers. Dankzij onze koffer configurator vind je snel het meest geschikte exemplaar voor jouw toepassing. Voer simpelweg de afmetingen van de inhoud in en kies voor ‘kunststof koffers’. Je ziet direct welke koffers beschikbaar zijn. Wat dacht je van een SKB waterdichte transportkoffer met wielen?

Over SKB

Over SKB LogoDe oorsprong van SKB ligt in het Amerikaanse Anaheim, net buiten Los Angeles. Daar begonnen oprichters Dave Sanderson en Steve Kottman in 1977 in een garage aan hun eerste product: een gitaarkoffer. Van daaruit is SKB snel uitgegroeid tot een van de grootste producenten op het gebied van kunststof koffers en kisten van rotatiegegoten en injectiegegoten polymeer. Hun muzikale oorsprong is het bedrijf nooit vergeten: muzikanten en geluidstechnici maken nog altijd graag gebruik van SKB koffers en kisten voor het transport van hun instrumenten, versterkers, mengpanelen en effectenapparatuur. De koffers en kisten van het merk zijn echter ook geschikt voor militaire, industriële en medische toepassingen.

Voor de Europese markt werkt SKB exclusief samen met het bedrijf achter Koffersenkisten.nl, Faes. SKB heeft de verkoop, marketing en opslag van zijn producten voor zijn Europese klanten aan Faes toevertrouwd, zodat hun klanten nooit lang hoeven te wachten tot ze hun hoogwaardige SKB koffers of kisten in huis hebben. Om diezelfde reden heeft SKB Europe samen met Faes een productielocatie opgestart voor maatwerk interieurs. Samen hebben we een groot aantal oplossingen voor jouw verpakkingswensen ontwikkeld. En door de kennis en ervaring die Faes met de Europese markt heeft, kunnen we ervoor zorgen dat je snel en gemakkelijk aan de juiste koffers en kisten kunt komen.

Online een SKB koffers kopen

Je doet het bij Koffersenkisten.nl. Ben jij op zoek naar een sterke koffer, ideaal voor het transporteren van kwetsbare goederen? Dan ben je hier aan het juiste adres. De koffers van SKB voldoen aan alle belangrijke militaire normen en overschrijden deze in de positieve zin zelfs. Jij kunt jouw bagage met een gerust hart toevertrouwen aan SKB. En het mooiste van alles? Wij verzenden jouw bestelling gratis op een adres binnen de Benelux.